TT Circuit Tickets

English German

Welkom bij Sporttravel

BSB ASSEN 2018

Datum: 30 september 2018 

Het prestigieuze en zeer hoog aangeschreven kampioenschap British Super Bike (BSB) stond in 2012 voor het eerst op de kalender van het TT Circuit Assen. Het was direct een groot succes met meer dan 25.000 man op de banken!

Het British Super Bike heeft in en buiten Groot Brittannië een enorme uitstraling, vanwege het grote startveld en de sensationele manier van rijden. Het “2018 MCE Insurance BSB”, zoals het kampioenschap officieel heet, kent een startveld van 32 rijders en 16 zogenaamde Elite teams met 6 motormerken. Het kampioenschap wordt over 12 evenementen (26 races) verreden.

De toeschouwers krijgen ook in 2018 op het TT Circuit van Assen van  een vol en gevarieerd programma voorgeschoteld. Naast twee Superbike wedstrijden, staan er ook twee Supersport wedstrijden geprogrammeerd, een gecombineerde Moto3 wedstrijd en een race voor het Britse Zijspankampioenschap.  Boek hier vast je kaartjes en wees getuige van dit spektakel. Een compleet arrangement inclusief overnachting bieden wij ook in exclusieve samenwerking met Hotel de Bonte Wever Assen.

British Superbike TT Circuit Assen 2016