TT Circuit Tickets

English German

Welkom bij Sporttravel

WSBK ASSEN 2018

Datum: zondag 22 april 2018 

De World Superbike in Assen is uitgegroeid tot 1 van de top-evenementen van het jaar. Meer dan 45.000 toeschouwers omringen het van TT circuit in Drenthe tijdens het WSBK weekend. De entourage in Assen is de laatste jaren ingrijpend verbeterd en ook in toekomst zal het TT Circuit een volwaardig gastheer zijn voor de World Superbike. Ook in 2018 zal de eerste SBK race op zaterdag plaatsvinden en de 2e SBK race op zondag!

Voor je bezoek aan het WSBK weekend in Assen bieden wij weekend tickets & zaterdag/zondag entree. Ook weer in 2018: alle kaarthouders kunnen de WSBK Paddock bezoeken.

Uiteraard kan je ook als VIP met je vrienden of relaties de WSBK bezoeken, dit vanuit de Legends Club met perfect zicht op de actie en compleet verzorgd van ontbijt tot lunch, inclusief open bar, paddock bezoek en pitwalk.

Wil je een paar dagen tijdens de WSBK in motorstad Assen verblijven? Dat kan middels het hotelarrangement bij 4* Hotel Bonte Wever in Assen op korte afstand van het TT Circuit. Dit uiteraard in combinatie met je favoriete kaart.

World Superbike Assen 2016 | WSBK Nederland TT Circuit | Tickets - Hotel - VIP