TT Circuit Tickets

English German

Welkom bij Sporttravel

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik kaarten bestellen?

Online bestellen is heel eenvoudig en via enkele steppen is uw bestelling afgerond. Mocht dit op 1 of andere manier niet geheel duidelijk zijn of tot vragen leiden, neemt u dan contact met ons op via telnr 0229-295006 of per mail.

Zijn de kaarten die ik zoek nog beschikbaar?

In het algemeen geldt dat kaarten die online nog zichtbaar zijn in de ticketlijst, nog beschikbaar zijn. Bij kaarten die bijna uitverkocht zijn kan het zijn dat we ze nog via andere kanalen kunnen krijgen tegen een andere prijs. Indien dit het geval is zullen wij altijd eerst contact met u opnemen om te controleren of dit is wat u wilt.

Kan ik mijn order annuleren?

Nee. Nadat u uw order online heeft bevestigd, is het niet meer mogelijk om te annuleren.

Kan ik een ander bezorgadres opgeven?

Tot het moment dat wij gaan versturen kan altijd een ander bezorgadres worden opgegeven. Let wel op dat het uw eigen verantwoordelijkheid is dat het adres wat wij hebben op het moment van versturen het juiste is.

Ik ga richting het TT Circuit voordat de tickets verstuurd kunnen worden.Kan ik ze aan de poort/bij het circuit afhalen?

We kunnen de kaarten klaar laten leggen bij de centrale kassa gelegen bij de ingang nabij de Strubben / Haarbocht tribune. Voor last minute boekingen zijn er ook mogelijkheden om bij de receptie van Hotel de Bonte Wever te Assen de kaarten af te halen.

Moet ik thuis zijn om voor de tickets te tekenen?

Ja. UPS & TNT bezorgt tijdens kantooruren. Iemand, niet noodzakelijkerwijs de besteller, moet tekenen voor ontvangst. Misschien kunt u beter uw kantooradres opgeven want daar is altijd wel iemand om te tekenen.

Wordt mijn credit card meteen belast ?

Op het moment dat wij de tickets kunnen bevestigen wordt de credit card belast.

Welke betaalmiddelen accepteert TT Circuit Tickets?

Wij accepteren de twee belangrijkste credit cards: VISA, Eurocard/Mastercard. Wij bieden ook de online betaalmogelijkheid iDeal, Paypal of Maestro. Daarnaast is betaling per bankoverboeking ook mogelijk. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze Betaalmethoden pagina voor meer informatie.

Waarom is er een verschil tussen de prijs op het ticket en wat ik betaal?

Afhankelijk van de bron waar wij de tickets kopen is er altijd een bepaalde marge die wij rekenen. Deze marge wordt ons opgelegd door de verkoper voor zijn gemaakte kosten. Wij proberen uiteraard deze zo laag mogelijk te houden. Vooral bij goede/dure kaarten kan deze marge oplopen al naargelang de beschikbaarheid van de kaarten. Waarom rekenen jullie boekingskosten? Om onze kantoor kosten te dekken zijn wij genoodzaakt een kleine fee bovenop de ticketprijzen te doen. Verder voegen wij tickethouders, keycords en de benodigde evenement informatie toe aan uw ticket-pakket.

 

Heeft u nog geen antwoord op uw vragen, stuur ons dan gerust een mail of bel ons tijdens kantoortijden: 0229-295006

TT Circuit Tickets is een onderdeel van SportTravel BV, gevestigd aan de Atoomweg 2 te Hoorn (NH)